Indendørs services udføres på fast, lav timepris

Computerhjælp til PC, laptop, Mac

PC & MEDIE HJÆLP

Få nødhjælp til din gamle PC  – eller få nyt udstyr der virker.

Jeg tilbyder levering af løsninger efter aftale. F.eks. kan jeg efter indbyrdes aftale varetage indkøb, opsætning og installering af ønsket udstyr (hardware som f.eks. computer, printer, skærm).

Jeg kan også hjælpe med opsætning af TV, programmer, internet, e-mail, løsning af sikkerhedsproblemer, hjemmeside, salgsannoncer eller hvad du nu har brug for. Der er faktisk ikke de store begrænsninger – det meste kan lade sig gøre.

Computerhjælp til PC, laptop, Mac

PRAKTISK HJÆLP

Hjælp efter dine behov – ingen opgave er for lille eller triviel.

Jeg udfører småreparationer, samling af møbler, opsætning af hylder, billeder, lamper, knagerækker osv. Alt udføres på fast lav (ufaglært) timepris.

Jeg hjælper også gerne med lidt større projekter, f.eks. opsætning af nye fliser/klinker i badeværelse eller køkken, slibning og oliering af trægulve, eller evt. noget helt tredie du har brug for.

Bemærk: Jeg udfører ikke el og VVS opgaver der kræver autorisation.

Computerhjælp til PC, laptop, Mac

RENGØRING

Jeg hjælper med alle typer af rengøringsopgaver efter nærmere aftale.

Jeg er pålidelig, grundig og effektiv – og tilbyder hjælp til det meste alt efter hvad du har brug for, f.eks. støvsugning, gulvvask, vinduespudsning, rengøring af wc og bryggers… det er op til dig.

Jeg kan også give din bil en kærlig omgang hvis du ønsker det. Min baggrund er bl.a. som klargøringsmand i et af de støste danske biludlejningsfirmaer.

Se evt. mere under bilrengøring.

Malerarbejde

MALERARBEJDE

Jeg udfører indendørs maleropgaver efter nærmere aftale til fast lav ufaglært timepris.

Få malet alt fra paneler og gulve til stuklofter – eller for den sags skyld møbler. Enten hyrer du mig til at klargøre rummet inden (rydder, vasker og dækker af). De fleste gør dog dette selv så jeg kan bruge tiden på at male. Det er op til dig. Til at starte med vurderer vi naturligvis opgaven sammen.

Se min male tjekliste – hvis du selv ønsker at klargøre eller hvis du bare ønsker at se hvad jeg gør for at sikre flot finish.

Indendørs projekter

Herunder finder du et udpluk af eksempler på såvel små som store indendørs projekter

Fast skræddersyet service efter dit behov – spar 50% på første time

Tak fordi du kigger forbi. Mon ikke du er på udkig efter hjælp i et eller andet omfang?

Der kan være der er faste opgaver i eller udenfor hjemmet, som du af den ene eller anden grund ikke har mulighed for at udføre selv. Det kan være du er gangbesværet eller handicappet eller på anden vis fysisk forhindret. Det kan være din karriere forhindrer dig i at få vedligeholdt hus og have. Det kan være at du er alenemor og både børn og job presser tiden ud af din kalender. Det kan være du er pensionist og bare har brug for et par ekstra hænder til at få renset tagrender og slået græs.

Kontakt mig idag og for et tilbud på en fast serviceaftale efter behov.

Jeg glæder mig til at høre fra dig – bedste hilsner Mads

P.s. Se evt. eksempler på en serviceaftale hér [link] – og se venligst også hvad jeg ikke tilbyder af serviceydelser her [link].

Spar yderligere – udnyt dit fradrag op til 18.000 kr om året!

Vær opmærksom på muligheden for at trække ydelser fra Handy-manden.dk fra i Skat. For størstedelen af mine services kan man på den måde opnå en ekstra lav timepris. Dette gælder såvel håndværks- og serviceydelser – med enkelte undtagelser som f.eks. IT hjælp. Få hurtigt overblik over rammer og konkrete fradragsmuligheder for de enkelte serviceområder på Skats hjemmeside.