Udendørs services udføres på fast, lav timepris

HAVEARBEJDE

Få assistance til vedligeholdelse af haven.

Jeg tilbyder bl.a. hjælp til græsslåning, kantskæring, buskrydning, hækkeklipning, ukrudslugning samt hvad du nu ellers har brug for. Kontakt mig for at høre nærmere.

Forud for en aftale skal du bare oplyse hvad det er du ønsker hjælp til. Der er også mulighed for en lille rabatordning, såfremt vi indgår en vedligeholdelsesaftale, hvor jeg varetager faste opgaver i haven for dig efter behov.

PRAKTISK HJÆLP

Har du et udendørs projekt kan det være jeg kan hjælpe dig.

Det kan være du står overfor et mindre byggeprojekt eller måske trænger det udendørs træværk i sommerhuset til at blive vedligeholdt. Måske har du et skur der skal rives ned, eller et hegn der skal vedligeholdes. Eller måske du ønsker at få opsat et eller flere højbede – eller også vil du gerne ha’ bygget den der træterrasse du længe har drømt om…

Uanset hvad er der en god chance for at jeg kan hjælpe dig godt videre, så start med at kontakt mig for et uforpligtende tilbud.

Computerhjælp til PC, laptop, Mac

VEDLIGEHOLD

Jeg hjælper med alle typer af vedligeholdelsesopgaver efter nærmere aftale.

Jeg er pålidelig, grundig og effektiv – og tilbyder hjælp til det meste alt efter hvad du har brug for.

Typiske opgaver er udbedring og/eller vedligehold af udendørs træværk med træbeskyttelse, maling eller lignende. Det kan også være faste opgaver  i haven som du mangler hjælp til.

Eller måske mangler du en pålidelig person til at varetage de praktiske ifm. udlejning af sommerhuset, mens du selv er på ferie så alt er klar til de nye lejere.

 

Malerarbejde

ANDEN SERVICE

Behov varierer alt efter udgangspunkt – og i reglen kan jeg hjælpe.

Det kunne være du gerne vil have rengjort bilen ordenligt fra inderst til yderst, Måske er du pensioneret og mangler du hjælp til indkøb eller andet praktisk. Eller måske mangler du en hjælpende hånd til at få flyttet nogle ting. Som udgangspunkt tilbydes denne type service kun til privatpersoner efter nærmere fast aftale.

Jeg er lydhør overfor dine behov, så længe det ikke tæller farligt / ulovligt arbejde (f.eks. fjernelse af kemisk affald, asbest eller lignende)

Udendørs projekteksempler

Herunder finder du et udpluk af eksempler på såvel små som store indendørs projekter

Fast skræddersyet service efter dit behov – spar 50% på første time

Tak fordi du kigger forbi. Mon ikke du er på udkig efter hjælp i et eller andet omfang?

Der kan være der er faste opgaver i eller udenfor hjemmet, som du af den ene eller anden grund ikke har mulighed for at udføre selv. Det kan være du er gangbesværet eller handicappet eller på anden vis fysisk forhindret. Det kan være din karriere forhindrer dig i at få vedligeholdt hus og have. Det kan være at du er alenemor og både børn og job presser tiden ud af din kalender. Det kan være du er pensionist og bare har brug for et par ekstra hænder til at få renset tagrender og slået græs.

Kontakt mig idag og for et tilbud på en fast serviceaftale efter behov.

Jeg glæder mig til at høre fra dig – bedste hilsner Mads

P.s. Se evt. eksempler på en serviceaftale hér [link] – og se venligst også hvad jeg ikke tilbyder af serviceydelser her [link].

Spar yderligere – udnyt dit fradrag op til 18.000 kr om året!

Vær opmærksom på muligheden for at trække ydelser fra Handy-manden.dk fra i Skat. For størstedelen af mine services kan man på den måde opnå en ekstra lav timepris. Dette gælder såvel håndværks- og serviceydelser – med enkelte undtagelser som f.eks. IT hjælp. Få hurtigt overblik over rammer og konkrete fradragsmuligheder for de enkelte serviceområder på Skats hjemmeside.